NaslovnicaVijestiPoznato kada se Neymar vraća treninzima!

Poznato kada se Neymar vraća treninzima!

Trener Paris Saint-Germaina Unai Emery otkrio je kada se Neymar vraća treninzima, nakon ozljede koju je doživio prije mjesec dana.

Iako se nagađalo o njegovu navodnom flertu s Realom i nedostatku interesa za povratak u Paris Saint-Germain, čini se da se Neymar vraća uskoro u glavni grad Francuske.

“Očekujemo da ćemo se vratiti za dva ili tri tjedna”, rekao je trener PSG Unai Emery.

[su_watch_live_football]

Nakon što je podvrgnut operaciji stopala, Neymarov oporavak trebalo bi da bude gotov sredinom travnja, kada će se ponovno pridružiti treninzima pariskog kluba.

Brazilac, koji je za rekordnih 222 milijuna eura iz Barcelone preselio u Pariz, trenutno je na oporavku u svojoj domovini. Pošto je krajem veljače ozlijedio stopalo, operisan je početkom ožujka.

Zvijezda Manchester Uniteda prihvata ponudu PSG-a samo da bi pobjegao od Jose Mourinha

Transfer glasine: Mourinho želi nogometaša Bayerna, Robben donio odluku o nastavku karijere, Fabio Capello preuzima engleskog velikana

Prije nego što je otišao na prisilnu stanku, postigao je 20 golova i upisao 19 asistencija u 30 utakmica. Međutim, svom timu nije mogao pomoći protiv “kraljevskog kluba”, pa je PSG iz Lige prvaka eliminiran u osmini finala.

Navodno, Real se već sastao s Neymarovim ocem i njegovim odvjetnicima kako bi složili taktiku s kojom bi prisili PSG da popusti.

No u PSG-u, ako se već moraju odreći Neymara, ne žele popustiti ni milimetar te zahtijevaju 400 milijuna eura, ni centa manje. U Realu su odlučili veći dio isplatiti u gotovini te poslati prema Parku prinčeva Garetha Balea, ali je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi to ekspresno odbio.

Al-Khelaifi ne želi da umjesto jednog od najboljih nogometaša na svijetu dobije zvijezdu koja je sve više van terena zbog ozljeda. Dakle, ili gotovina ili ništa od posla.

PSG će igrati finale Liga kupa u subotu u 21:05 protiv trenutnog prvaka Francuske Monaca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!