NaslovnicaVijestiPoznato kakve je poklone Lionel Messi zatražio od gostiju na svom vjenčanju

Poznato kakve je poklone Lionel Messi zatražio od gostiju na svom vjenčanju

Nakon što je u nogometu ostvario skoro sve što se moglo ostvariti, zvijezda Barcelone i reprezentacije Argentine Lionel Messi sprema se na još jedan veliki i hrabar korak u svom životu.

Kakve je poklone Lionel Messi zatražio od gostiju

Argentinac se planira oženiti ovog ljeta sa svojom dugogodišnjom djevojkom Antonellom Roccuzzo, sa kojom ima dva sina, Thiaga i Mattea.

Vjenčanje će se održati u Rosariju, u Argentini, 30. juna, a očekivano, pozvao je svoje suigrače iz Barcelone, trenersko osoblje i ostale uposlene, sve osim članova uprave i predsjednika kluba sa kojima nema dobar odnos.

S obzirom na sve prisutne na vjenčanju, očekuju se i vrlo skupi pokloni. Ipak, Messi je sve zamolio da mu umjesto standardnih poklona daju donaciju u njegovu fondaciju koja se bavi prikupljanjem pomoći za djecu širom svijeta. Zaista sjajan potez Argentinca vrijedan svake pohvale.

Lionel Messi iza sebe ima nevjerovatnu sezonu u kojoj je postigao 53 gola u 50 nastupa u svim takmičenjima u dresu Barcelone. Bio je najbolji strijelac u ligama petice sa 37 postignutih golova, te će osvojiti Zlatnu kopačku rekordni četvrti put u svojoj karijeri.

Ipak, na timskom nivou sezona i nije bila tako dobra za njega i njegove suigrače. Barcelona je osvojila samo Superkup Španjolske, te Kup Kralja. U La Ligi je završila na drugom mjestu iza najvećeg rivala Real Madrida, dok ju je u četvrtfinalu Lige prvaka izbacio Juventus.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!