NaslovnicaVijestiPoznato kojeg bivšeg igrača Real Madrida je Lionel Messi pozvao na vjenčanje

Poznato kojeg bivšeg igrača Real Madrida je Lionel Messi pozvao na vjenčanje

Danas će se održati vjenčanje zvijezde Barcelone Lionela Messija i njegove dugogodišnje djevojke Antonelle Roccuzzo u Rosariju, u Argentini.

Bivšeg igrača Real Madrida je Lionel Messi pozvao na vjenčanje

Ukupno će na ceremoniji biti preko 260 gostiju, uključujući i veliki broj Messijevih sadašnjih i bivših suigrača. Među njima su ostala dva člana popularnog MSN-a, Luis Suarez i Neymar, a mnogi neće prisustvovati zbog raznih razloga.

Andres Iniesta neće biti na vjenčanju zbog rođenja trećeg djeteta, Marc-Andre Ter Stegen, Andre Gomes i Denis Suarez će također odsustvovati zbog obaveza sa reprezentacijama.

Što se tiče Messijevih bivših suigrača, Deco, Cesc Fabregas, Dani Alves i Xavi su potvrdili dolazak, dok Ronaldinho zbog nepoznatih razloga ne može doći.

Na Messijevom vjenčanju će biti veliki broj sadašnjih i bivših igrača Barcelone, ali kako navodi katalonski Sport, jedan bivši igrač Real Madrida će također prisustvovati istom.

U pitanju je Messijev suigrač iz reprezentacije Angel Di Maria, koji je dres Real Madrida nosio u periodu od 2010. do 2014. godine.

Vjenčanje počinje u osam sati po lokalnom vremenu, a čak 300 ljudi, uključujući i lokalnu policiju, je angažovano za sigurnost, dok će prisustvovati i oko 100 novinara.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_no1forfootball]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Ovo su termini polufinalnih utakmica Lige prvaka

0
Nakon odigravanja uzvratnih susreta četvrtfinala Lige prvaka, identificirani su polufinalisti natjecanja. U ždrijebu održanom u Nyonu 15. ožujka, određeni su potencijalni suparnici u polufinalnim...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!