NaslovnicaVijestiPoznato koji klub želi dovesti Brunu Petkovića

Poznato koji klub želi dovesti Brunu Petkovića

Nakon Oršića, Dinamo bi mogla napustiti još dvojica reprezentativaca Hrvatske. Jučer je stigla informacija da Villarreal želi Dinamovog vratara Dominika Livakovića.

Sada Brunu Petkovića povezuju s turskim velikanom Galatasarayem. Vjeruje se da bi ga Dinamo pustio za oko 10 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Petković je ove zime izazvao veliku pozornost kada je na Svjetskom prvenstvu postigao pogodak protiv Brazila u produžecima. Za Dinamo je bio standardan u prvoj momčadi i u dobroj golgeterskoj formi.

Postigao je 12 golova i sedam asistencija. Prema podacima s Transfermarkta njegova vrijednost je šest milijuna eura.

Galatasaray je trenutno vodeća momčad turskog prvenstva, a trener Okan Buruk ima tri opcije na poziciji centarfora. Mauro Icardi je prvi izbor, a slijede ga Haris Seferović i Bafetimbi Gomis.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!