NaslovnicaVijestiPoznato prvo pojačanje Carla Ancelottija u Evertonu: Stiže igrač kojeg United odavno...

Poznato prvo pojačanje Carla Ancelottija u Evertonu: Stiže igrač kojeg United odavno već želi u svojim redovima!

Menadžer Evertona Ancelotti će pokušati dovesti braniča Napolija, ali je problem što bi se i Manchester United mogao uključiti u utrku za njegov potpis.

Poznato prvo pojačanje

Everton je ušao u utrku za Napolijevu zvijezdu Kalidou Koulibalyja, dok Ancelotti počinje da radi svoj posao na Goodison Parku.

Ancelotti je odigrao svoju prvu utakmicu protiv Burnleya na Boxing Day.

Ali već je zauzet istražujući transfer za obrambenog igrača Napolija Koulibalyja.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Senegalski internacionalac ocijenjen je kao jedan od najboljih braniča u europskom nogometu i godinama je jako povezan s Manchester Unitedom.

United je također javio Napoliju da želi Koulibalyja, ali sada je bivši menadžer Napolija ušao u utrku i želi ga dovesti ovog siječnja.

Ian McGarry je u svojoj posljednjoj epizodi Podcasta za Transfer Window Podcast izjavio: “Moja je informacija da je Koulibaly obavijestio predsjednika Napolija Aurelia De Laurentiisa o svojoj želji da napusti klub u siječnju.”

“Ovo je situacija u tijeku, ali odlaskom Ancelottija, s kojim je bio jako blizak, njegov ostanak se doveo u pitanje.”

“Ali vjerojatno je jednako zanimljivo, pogotovo s obzirom na njihovu trenutačnu formu u zadnje vrijeme, da je Manchester United stupio u kontakt s Napolijem u vezi s Koulibalyjem i cijenom koju Napoli traži.”

“To nam govori dvije stvari. Jedan; Manchester United je konačno odlučio da Lindelof i Maguire nisu toliko pouzdani kao što bi to želio Ole Gunnar Solskjaer.”

“Zanimljivo je i da je Koulibalyjeva procjena veća od 65 milijuna eura [55 milijuna funti].”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!