NaslovnicaVijestiPOZNATO I PRVO POJAČANJE JOSE MOURINHA: Tottenham u naprednim pregovorima za fenomenalnog...

POZNATO I PRVO POJAČANJE JOSE MOURINHA: Tottenham u naprednim pregovorima za fenomenalnog Brazilca!

Tottenham se navodno nalazi u vrlo naprednim pregovorima kako bi zapečatili transfer brazilskog krilnog igrača Evertona Soaresa u potencijalnom transferu vrijednom 34 milijuna funti.

PRVO POJAČANJE

23-godišnjak izgleda nadahnut talentom i blistao je sa trenutnim klubom Gremio, kao i brazilskom reprezentacijom u posljednje vrijeme.

Prema riječima Don Balona, menadžer Spursa Jose Mourinho i sada mogao dovesti Evertona kao prvo pojačanje u svom novom klubu, s tim da se naizgled očekuje da će uskoro biti završen.

Izvještaj navodi da je Everton ljetos privlačio interes klbova, iako tada nitko nije platio Germiovu traženu cijenu od 34 milijuna funti. To se, zasigurno, sada čini povoljnim nakon kontinuiranih impresivnih nastupa ove sezone.

To bi moglo značiti da Tottenham očekuje da završi pregovore za Evertona do trenutka kada se zimski prijelazni rok otvori u siječnju, što bi moglo biti idealno za klub u sjevernom Londonu, jer izgleda da trebaju malo osvježiti svoj sastav.

To nije najbolji početak sezone za Tottenham, stim da je Mauricio Pochettino nedavno otpušten i zamijenjen Mourinhom.

Portugalski taktičar je poboljšao formu momčadi s tri pobjede u tri utakmice u dogledno vrijeme do sada, no nema sumnje da bi Everton mogao biti koristan dodatak za pomoć momčadi u održavanju poboljšanja u drugoj polovici sezone.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!