NaslovnicaVijestiPoznato prvo pojačanje Jose Mourinha u Tottenhamu!

Poznato prvo pojačanje Jose Mourinha u Tottenhamu!

Zašto Tottenham mora uraditi sve kako bi potpisao Vedat Muriqija u siječnju? Prema turskim medijima, Tottenham je krenuo u lov na Fenerbahceovog Vedat Muriqija.

Poznato prvo pojačanje

Istanbulska ekipa je potpisala Muriqija iz suparničkog Ceykur Rizespora u srpnju i od tada je postigao devet golova u 13 ligaških utakmica, osiguravajući također dvije asistencije u tom procesu. A izvještaj potvrđuje da je Tottenham već nekoliko puta provjeravao kosovskog internacionalaca.

Izvještaj također sugerira da je Muriqi privukao pažnju klubova Premier lige Manchester Uniteda i Bournemouth-a. No, šef Tottenhama Jose Mourinho krenuo je naprijed nakon što je poslao skaute da gledaju napadača u okršaju Fenerbahčea protiv Genclerbirligi Ankara

25-godišnjak je još jednom impresionira tako što je postigao dva gola u pobjedi od 5-2. Napadač je ove sezone igrao prilično konstantno i postao je ključni član momčad Ersun Janala, unatoč tome što je 19-puta osvajač Super lige bio na petoj poziciji na tabeli i izvan mjesta koja vode na Europska natjecanja.

Na drugoj strani, Tottenham se nalazi u sličnoj sudbini kao što je i turski tim, gdje će se boriti za prve četiri poziicje. Uspjeli su skočiti na gornji dio tabele, otkako je Mourinho preuzeo tim. A sada, Portugalac mora pojačati svoju momčadi u siječnju.

Harry Kane je jedini napadač dostupan na raspolaganju i koji bi bio na raspolaganju Mourinhu. Bilo bi dobro da se menadžer pozabavi tim problemom i dovede pojačanja koja će voditi napad u odsustvu Kanea.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!