NaslovnicaVijestiPoznato prvo pojačanje Newcastlea ovog ljeta: Koštat će preko 100 milijuna i...

Poznato prvo pojačanje Newcastlea ovog ljeta: Koštat će preko 100 milijuna i dolazi samo ako će Pochettino biti menadžer!

Newcastle United će ovog ljeta pokušati da dovede Philippe Coutinha ako dovedu Mauricio Pochettina kao svog novog menadžera umjesto Steve Brucea.

Poznato prvo pojačanje

Prema novom izvještaju iz Mirrora, Svrake će poduzeti korake ka potpisivanju Coutinha kako bi napravili veliki pomak na transfer tržištu pod svojim novim vlasnicima.

Coutinho, koji se mučio u Barceloni otkako se preselio za 142 milijuna funti iz Liverpoola, posljednje dvije godine je provao sa Bayernom.

Ne očekuje se da će njemački divovi platiti kako bi on ostao trajno u klubu. To bi moglo ostaviti vrata otvorena za povratak u Premier ligu, s atim da je Newcastle sada na začelju za njegov potpis.

Mundo Deportivo tvrdi da je Pochettino želio transfer Coutinha kojeg je Daniel Levy blokirao u Tottenhamu prošle sezone.

Ali ako na St. James parku ne postoje takve blokade, Pochettino bi slobodno mogao krenuti po plajmejkera. Bilo koji potez bi bio izjava namjere novih vlasnika Newcastlea.

Međutim, dogovor ovisi o tome da li će Steve Bruce izgubiti posao, a Pochettino preuzeti kormilo. Sadašnji menadžer Newcastlea se očito bori za posao, iako ugovor o preuzimanju klub još uvijek nije potvrđen.

Navijači Newcastlea, prema svim njihovim pritužbama na Brucea, ove sezone neće svi stopostotno stati iza kluba i jednostavno otpustiti Brucea.

Neki će vidjeti da je to neophodno, dok će neki smatrati da je to oštra odluka. Međutim, potpisivanje igrača s kvalitetom Coutinha utješilo bi stvari.

Svi smo vidjeli kakvu kvalitetu ima Brazilac iz svog vremena sa Liverpoolom. I dok mu nije išlo posljednjih godina, on je i dalje talent svjetske klase.

Ako Newcastle žele ostaviti dojam, Coutinho je upravo tip igrača koji klub treba.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!