NaslovnicaVijestiPrava drama nogometaša Spursa: "Doživio sam emocionalni šok"

Prava drama nogometaša Spursa: “Doživio sam emocionalni šok”

U velikom sudaru titana iz Premiershipa, Tottenham je izašao kao slavljenik i polufinalista Lige prvaka nakon što su jučer izbacili Manchester City na Etihadu. Ukupnim rezultatom 4-4, Tottenham je zakazao dvoboj sa Ajaxom, a gol u gostima je sinoć bio presudan. Ako ste sinoć gledali susret ne trebamo vam pričati o kakvoj utakmici je riječ, a mnogi nogometni zaluđenici sinoć su gledali u nevjerici kako jedan od najskupljih timova ikada ispada.

Međutim, kraj utakmice nije odgledao i prvotimac Tottenhama, Moussa Sissoko koji se sinoć ozlijedio u 41. minuti susreta te izašao iz igre. Utakmicu je nastavio pratiti sa klupe, sve dok Raheem Sterling nije zatresao mrežu za 5-3, Sissoko se iz očaja pokupio i pobjegao u svlačionicu u suzama.

“Bio sam toliko uzrujan da sam odmah otišao u svlačionicu. Nitko nije pošao za mnom, a u svlačionici nije bilo prijenosa utakmice. Bilo je gotovo, bio sam siguran da smo ispali.”, rekao je Sissoko za L’Equipe.

Međutim, jedan član stručnog stožera tada je uletio u svlačionicu.

“Rekao mi je da smo uspjeli. Pitao sam ga kako, a on mi je rekao da je gol poništen. Navukao sam dres, zaboravio na svoju ozljedu i istrčao na travnjak slaviti sa suigračima. Bilo je nevjerojatno, doživio sam strašan emocionalni šok, dodao je Sissoko.

Nema sumnje da će Moussa Sissoko, kao i svi nogometni fanovi dugo vremena pamtiti sinoćni susret na Etihadu koji će se prepričavati.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!