NaslovnicaVijestiPravedno? Ocjena Ter Stegena sa El Clásica je poprilično zbunjujuća

Pravedno? Ocjena Ter Stegena sa El Clásica je poprilično zbunjujuća

Nogometaši Real Madrida savladali su ekipu Barcelone u popularnom El Clásicu sa 2-0, i tako se vratili na vrh španjolske Primere. U drugom poluvremenu izabranici Zinedinea Zidanea potpuno su dominirali terenom.

Prvi šok za navijače katalonskog kluba uslijedio je u 71. minuti susreta kada je Vinicius Júnior sjajno pogodio na asistenciju Tonija Kroosa za vodstvo Madriđana 1-0. Gerard Piqué poprilično je loše reagirao u obrani što je njegov tim koštalo pogotka.

Ni nakon primljenog pogotka ekipa Barçe nije došla sebi, praktički u nokdaunu Leo Messi i družina pokušavali su iznijeti loptu sa svoje polovine, ali neuspješno. Par poluprilika Braithwaite koji je ušao sa klupe nisu urodile plodom. Do kraja utakmice Real Madrid je nastavio napadati, a konačan rezultat postavio je Mariano Díaz koji je ušao sa klupe umjesto Karima Benzeme. Mariano je odlično poslao loptu u mrežu pored Ter Stegena u 92. minuti susreta, a sudac Antonio Miguel Mateu Lahoz ubrzo nakon toga svirao kraj susreta.

Popularni nogometni portal WhoScored.com nakon susreta ubrzo je objavio ocjene nogometaša. Najveću ocjenu imaju Dani Carvajal 8.4 i Vinicius Júnior 8.1. Iz redova Barçe najbolji je, prema mišljenju ovog portala, bio Gerard Pique sa ocjenom 7.3 (!?), a Marc-André ter Stegen dobio tek 5.8. Uostalom, pogledajte i sami kako je popularni portal ocjenio nogometaše obje ekipe.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!