NaslovnicaVijestiPravi razlog Neymarovog slavlja sa kopačkom na glavi

Pravi razlog Neymarovog slavlja sa kopačkom na glavi

Paris Saint-Germain je napredovao u polufinale Francuskog liga kupa nakon što su pobijedili Amiensa sa 2-0 i nastavljaju se boriti na sva četiri fronta.

Pravi razlog

No, Neymar je dostigao na sve naslovnice nakon pobjede protiv 10 igrača Amiensa. Nakon što je postigao penal za PSG u 53. minuti, Neymar je skinuo Nikeovu kopačku i balansirao je na glavi.

Nogometni navijači su odmah mislili da je ovo jeftin trik za reklamu Nikea. Neymar je tek počeo da nosi novi Puro Fenomenosignature Nike Mercurials i mnogi su vjerovali kako je sportska proizvodnja plaćala Neymara da ih izreklamira.

Međutim, jako su pogriješili.

[su_no1forfootball]

Nakon utakmice, Neymar je postavio objavu na Instagram i objasnio svoju proslavu – i to nema nikakve veze sa Nikeom.

Brazilska zvijezda kaže kako je njegova proslava bila posvećena Jao Celso Moraesu – koji naizgled ima talenat za balansiranje pića na glavi.

Ah, pa to objašnjava sve.

Od svog transfera koji je oborio svjetski rekord na ljeto, Neymar je postigao impresivnih 20 golova u 22 utakmice za PSG u svim natjecanjima.

Ovi golovi su pomogli PSG-u da pobjegnu devet bodova od Monaca na vrhu Francuske lige, dok su napredovali u osminu finala Lige prvaka gdje se suočavaju sa Realom.

[su_bonus]

I kao što je spomenuto, oni još uvijek imaju nadu da će osvojiti sva četiri trofeja ove sezone.

Osim što su napredovali u polufinale Francuskog liga kupa, također su prošli u sljedeći krug Kupa Francuske.

Sa Neymarov u ovakvoj formi, mislim da ih nitko neće moći zaustaviti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!