NaslovnicaVijestiPravi se čistka na Santiago Bernabeu: Real Madrid prodaje osam igrača za...

Pravi se čistka na Santiago Bernabeu: Real Madrid prodaje osam igrača za 295 milijuna eura!

Sve izgleda normalno u La Ligi u smislu da Real Madrid i Barcelona još uvijek izgledaju kao glavni konkurenti za naslov, ali obje ekipe trenutno imaju koristi od nesposobnosti jedni drugih.

Pravi se čistka

Obje ekipe su ove sezone pretrpjele zaista loše rezultate, jer njihove momčadi trentutno izgledaju prosječno na nekim pozicijama i očito je da je potreban remont, barem sa gledišta Real Madrida.

Pravila finansijskog fer-pleya tkaođer znače da će trebati prikupiti neka sredstva prodajom igrača ako žele potrošiti velike novce na ljeto, a strani mediji navode imena koja bi mogla otići.

Zapravo, zvuči kao da je većina tima dostupna, ali nadaju se da će prodati barem osam igrača za 295 milijuna eura.

Većina novca bi stigla od prodaje velikih imena poput Jamesa Rodrigueza, Gareth Balea i Luke Jovića, a sva trojica nisu ispunila očekivanja od svog dolaska.

Ostatak igrača koji bi otišli su: Alvaro Odriozola, Borja Mayoral, Dani Ceballos, Sergio Reguilon i Jesus Vallejo su također na prodaji, ali zvuči da bi moglo biti čak i više novca nego što smo to prvobitno procijenili.

Martin Odegaard je značajan izostanak sa ovog potpisa, pa zvuči kao da imaju dugoročne planove za njega, ali to sugerira da Real priprema veliki zaokret ovog ljeta, dok se ponovo pokušavaju uspostaviti kao dominantna sila na terenu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!