NaslovnicaVijestiPRED EL CLASICO: Predsjednik Barcelone priznao kako bi volio da u klub...

PRED EL CLASICO: Predsjednik Barcelone priznao kako bi volio da u klub dođe zvijezda Real Madrida!

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu priznao je kako bi volio da jedna od najvećih zvijezda Real Madrida dođe na Camp Nou ukoliko zaista želi napustiti njihovog najvećeg rivala, a riječ je o veznjaku Iscu.

Predsjednik Barcelone želi dovesti Isca

Budućnost bivšeg igrača Malage na Santiago Bernabeu je jako neizvjesna, a u posljednjih nekoliko mjeseci sve češće se povezuje sa mogućim odlaskom na kraju sezone, a u redovima Barcelone očito s velikom pažnjom prate njegovu situaciju.

Bartomeu je u današnjem intervjuu za COPE rekao: “Ukoliko moje osoblje zatraži igrača iz Real Madrida koji želi napustiti klub, naravno da bismo ga doveli u tom slučaju. To se nije dogodilo otkad sam ovdje, ali ne postoji pakt o ‘nenapadanju’ i svaki klub želi postati konkurentniji. Razgovarali bismo sa Real Madridom kada je u pitanju Isco.”

Nastup kapitena i najveće zvijezde Katalonaca Lionela Messija i dalje je pod znakom pitanja, a Bartomeu priznaje da ne zna u kakvom stanju se nalazi Argentinac. O tome je rekao: “To je pitanje koje morate postaviti treneru. Ne znam da li će Leo igrati i neću pitati. Valverde ima slobodu da uradi što god je najbolje za tim. Svi treneri kluba su imali tu slobodu, i nemam informaciju da li će Messi igrati.”

Iako se u posljednje vrijeme postavlja dosta pitanja o budućnosti Valverdea u Barceloni, Bartomeu priznaje kako ga želi zadržati: “Ima ugovor na još godinu dana, sretan je i želi ostati. Želim da ostane čak i ako ne osvojimo ništa ove sezone. Biti trener Barcelone nije lagan posao, ali on je na svom mjestu i vidim da je ozbiljniji nego prošle sezone.”

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!