NaslovnicaVijestiPred nama je ludi nogometni vikend - ovo kolo dat će mnoge...

Pred nama je ludi nogometni vikend – ovo kolo dat će mnoge odgovore…

Kakav nogometni vikend je pred nama! Gotovo u svakoj ligi imamo minimalno po jedan derbi, a u nekim ligama igrat će se utakmice koje će dati mnoge odgovore i uvelike odlučiti rasplet ostatka prvenstva…

Subota

U Bosni i Hercegovini imamo derbi za prvo mjesto u prvenstvu. Zrinjski dočekuje Željezničara. Obje momčadi u derbi ulaze sa 5 uzastopnih pobjeda u prvenstvu. Zrinjski je prvi i ima 47 bodova dok je na drugom mjestu Željezničar sa samo jednim bodom manje.

U Italiji trećeplasirani Lazio igra protiv drugoplasirane momčadi Italije – Juventusa. Juventus igra besprijekorno dobro i u ozbiljnoj je utrci za obranu naslova, a Lazio igra sjajan nogomet, ali nakon poraza od Milana u polufinalu kupa sigurno da su u psihološkog gubitku.

Kladionice kažu: Lazio – 3,50, X – 3,30, Juve – 2,20

Odmah nakon Lazija i Juventusa u Napulju kreće utakmica između vodećeg Napolija i petoplasirane Rome koja se bori za mjesto u Ligi prvaka. Napoli igra najbolji nogomet u Italiji i kod njih vlada ozbiljna euforija da je konačno vrijeme za naslov, ali ‘Stara dama’ i dalje puše za vratom. Iako Roma igra dobar nogomet, Napoli je “debeli” favorit u ovoj utakmici.

[su_cashout]

Kladionice kažu: Napoli – 1,60, X – 4,00, Roma – 6,00

U Njemačkoj je ozbiljna borba između drugog i šestog mjesta na tablici. Razlika između drugoplasiranog Dortmunda i šestoplasiranog Leipziga samo je 3 boda i upravo te dvije momčadi sutra igraju u Leipzigu gdje je šestoplasirana momčad blagi favorit protiv druge najbolji momčadi lige.

Kladionice kažu: Leipzig 2,50, X – 3,50, Dortmund 2,70

Nedjelja

U nedjelju u Engleskoj gledamo dvoboj prvoplasirane momčadi Engleske – Manchester Cityja protiv aktualnog prvaka Chelseaja koji se nalazi na petom mjestu. Obje momčadi i dalje u Ligi prvaka, a ova utakmica bitnija je Conteu jer se Chelsea bori za mjesto u Ligi prvaka, no na Etihadu ove sezone nitko nije favorit, pa čak ni Real i Barcelona..

Kladionice kažu: City – 1,60, X – 4,20, Chelsea – 6,00

U Italiji u 20:45 Derby della Madonnina. Inter protiv Milana koji je u nevjerojatnom usponu. Milan se nada borbi za Ligu prvaka i ovaj derbi od iznimne je važnosti u borbi za Ligu prvaka. Gattuso i njegova momčad blagi su favorit u ovom dvoboju koji željno očekuje nogometna javnost u Italiji..

[su_live_koeficijenti_v2]

Kladionice kažu: Milan 2,40, X – 3,10, Inter – 3,20

Prava nogometna predstava u Španjolskoj je Barcelona – Atletico Madrid. Nakon što je Barcelona u zadnjih 5 utakmcia LaLige čak 3 puta remizirala, Atletico je došao na samo -5, a potencijalna pobjeda u ovom derbiju dovela bi ih na samo -2. S obzirom da Simeone i društvo više ne igraju Ligu prvaka, utrka za naslov u LaLigi postala bi puno zanimljivija nego što se do sada činila…

Kladionice kažu: Barca – 1,70, X – 3,80, Atletico – 4,75

(Koeficijenti 2.3. u 14:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!