NaslovnicaVijestiPRED POLUFINALNU UTAKMICU: Coutinho rekao što misli o Liverpoolu!

PRED POLUFINALNU UTAKMICU: Coutinho rekao što misli o Liverpoolu!

Kako je frustrirajući i zbunjujući Philippe Coutinhov transfer u Barcelonu bio, Liverpoolovi navijači čak ni ne razmišljaju o njemu kao igraču koji je bio na Anfieldu pet godina.

Njegov odlazak se poklopio sa dolaskom Virgil van Dijka, obrambene stabilnosti, uravnoteženijeg sastava i hrpe novca za investiranje za one poput Alissona Beckera i Fabinha koji su stigli poslije.

Štoviše, odmah nakon njegovog odlaska, Liverpool je prošao kroz mnogo toga u Europi.

U svakom slučaju, Coutinho je bio intervjuiran i evo što je imao za reći pred ovaj susret.

Barcelona vs Liverpool: Messi i društvo kreću u pohod na novi trofej, Klopp spašava sezonu

BARCELONA – LIVERPOOL

“Stvarno se radujem igranu svoje prve polufinalne utakmice u Ligi prvaka i želim napraviti dobar posao”, rekao je igrač koji bi igrao svoje drugo polufinale sa Liverpoolom, da je ostao na Anfiledu.

“Povratak na Anfield će biti vrlo poseban, jer sam bio vrlo sretan u Liverpoolu.”

Očito je zaboravio svoju ‘veliku tugu’. U redu je, mnogo od nas pamte dobra vremena nakon bolnog raskida.

“Liga prvaka je naš veliki cilj i moramo imati snažan mentalitet za ovakve vrste utakmica.”

“Liverpool je ekipa sa vrlo snažnim mentalitetom, prije svega kod kuće. Oni su odlična ekipa u napadu i u obrani, tako da ćemo morati biti oprezni.”

“Ne radi se samo o jakom napadu. Imaju sjajnu ekipu i Anfield ima veličanstvenu atmosferu.”

Nije pogriješio u svojoj procjeni, ni o Liverpoolu ni o Anfieldu. Da Liverpool uđe u utakmicu sa gotovo jednakim kvotama, pokazuje koliko je ova momčad došla daleko od Coutinhovog odlaska, prije samo godinu i pol.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!