NaslovnicaVijestiPRED SAMI SUSRET SA MAĐARIMA: Zlatko Dalić savjetovao svoje igrače i poslao...

PRED SAMI SUSRET SA MAĐARIMA: Zlatko Dalić savjetovao svoje igrače i poslao poruku svim navijačima Hrvatske!

Pred sami trening na Poljudu, trener hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić je najavio dvoboj Hrvatske i Mađarske koji se igrač večeras u 20:45 sati.

PRED SAMI SUSRET

Zlatko Dalić je otkrio što bi mogao biti najveći problem uovoj utakmici za Hrvatsku, dok je poslao poruku svim navijačima koji dolaze gledati ovaj susret.

“Vrlo bitno je da igramo pamćeu, a ne srcem. Pobjeda od 1-0 nama nosi tri boda. Ne smijemo srljati i biti nervozni. U Slovačkoj je bilo sjajno. Bez obzira na promašaje na početku, nastavili smo igrati vrlo smireno, ali u Azerbejdžanu to nije bilo baš dobro. Ako budemo nervozni, onda imamo kontra efekat. Tražit ću od igrača da budu strpljivi i da grade igru vrlo smireno”, izjavio je Dalić, te poslao poruku svim navijačima:

“To isto očekujem i od naše publike. Kod nas svi žele da se utakmica riješi u prvih 10 minuta.”

Hrvatska – Mađarska: Najava sedmog kola kvalifikacija za Euro 2020!

Mađari osakaćeni – bez četiri igrača iz prve momčadi idu na Hrvatsku

“Poštujemo Mađare, neće nas zavarati ta situacija u kojoj su ostali bez nekoliko svojih igrača. U ovu utakmicu ulazimo sa respektom, međutim, znamo da sve ovisi o nama i o tome kako mi pristupamo ovom meču.”

Hrvatska je večeras favorit sa koeficijentom 1.40 na njihovu pobjedu, dok će uz pretrpani Poljud definitivno pobjeda i biti na kartama za ekipu Zlatka Dalića.


Također je istakao kako mu je drago što igra u Splitu.

“Veseli me što igramo u Splitu. Hajduk me na neki način odgojio. Očekujem jednu odličnu atmosferu, sinergiju navijača i igrača.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!