NaslovnicaVijestiPred veliki derbi između Cardiffa i Swanseaja: Ono što su napravili navijači...

Pred veliki derbi između Cardiffa i Swanseaja: Ono što su napravili navijači Swanseaja može učiniti samo KRETEN! (FOTO)

Sutra će biti odigran veliki derbi južnog Velsa između Swanseaja i Cardiffa. Obje ekipe se takmiče u Championshipu, rivalstvo i tenzije su velike ali ono što su učinili navijači Swanseaja je prevršilo svaku granicu.

Rivalstvo između klubova koji su trenutno takmiče u Championshipu je ogromno, a navijači često prelaze normalne okvire i ponekad rivalstvo prearste u mržnju. Ravialstvo između Cardiffa i Swanseaja također rađa bolesne ideje kakve su pale na pamet navijačima gostujuće ekipe. Naime, internetom kruži fotografija avionskih karata koju su isprintali navijači Swanseaja. Ali ono što je strašno jest što je na njima.

Arapi ne odustaju: Sprema se nova ofanziva na United, klub žele vratiti na stare staze slave!

Svi znamo da je u avionskoj nesreći u siječnju umro Emiliano Sala, koji je upravo bio na putu iz Nantesa u Cardiff, s kojim je tada potpisao ugovor. Njegovo ime je tiskano na spomenutoj fiktivnoj avionskoj karti od Nantesa do Cardiffa, sa čime su navijači Swanseaja željeli provocirati pristaše Cardiffa.

Ali tu se nisu zaustavili. “Zrakoplovni” broj leta aviokompanije Swansea City Airlaines nosi broj D3AD, sugerirajući riječ DEAD ili smrt. Pilot je Mikey Dye, čak ni to ime se nije na karti našlo slučajno. Riječ je o navijaču Cardiffa koji je tragično umro u sukobima navijača Engleske i Walesa 2011. godine.

Još nije poznato tko je autor ovog groznog djela, a klub Swansea već se ispričao zbog “sramotne fotografije koja se može vidjeti na internetu”. Kako su napisali, blisko surađuju s policijom kako bi što prije pronašli počinitelje.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!