NaslovnicaVijestiPREDRAG MIJATOVIĆ OTKRIO: Ovo je pravi razlog zbog kojeg je Ronaldo napustio...

PREDRAG MIJATOVIĆ OTKRIO: Ovo je pravi razlog zbog kojeg je Ronaldo napustio Real!

Bivši sportski direktor madridskog Reala i srpski reprezentativac Predrag Mijatović smatra da je Cristiano Ronaldo napustio klub zbog jednog razloga, koji će mnoge iznenaditi s obzirom da je to javnosti prikazano drugačije.

Ronaldo napustio Real

Predrag Mijatović pojačao je teorije zavjere o razlozima transfera Cristiana Ronalda iz Reala u Juventus. Dugo su vremena u medijima kružile priče, koje kažu da se odnos između Pereza i Ronalda znatno pogoršava tijekom posljednjeg razdoblja, što je upravo razlog zašto je portugalski reprezentativac želio otići iz Madrida. Mijatović je uvjeren da je između njih nastala velika svađa koja je dovela do svega ovoga.

[su_bet365_koeficijenti]

“Ne mislim da je ova odluka bila lagano donešena i to je krajnji rezultat nečega što je dugo kuhalo.” Ronaldo je vjerojatno otišao zbog lošeg odnosa s Florentinom Perezom. Ne znam točno što se dogodilo između njih, ali čini mi se da su imali velike probleme. To je jasno kao dan i to ne bi trebalo da se skriva” rekao je bivši nogometaš i kasnije sportski direktor Real Madrida.

>> NUDE MU POLA MILIONA FUNTI TJEDNO: Manchester United sprema ponudu za zvijezdu Bayern Munchena!

Zanimljivo je da je Mijatović napustio poziciju sportskog direktora nekoliko mjeseci prije nego što će Perez u Madrid u rekordnom transferu dovesti Ronalda iz Manchestera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!