NaslovnicaVijestiPredsjednica Valencije se izvinila navijačima

Predsjednica Valencije se izvinila navijačima

Predsjednica Valencije Chan Lay Hoon danas se izvinila navijačima tog nogometnog kluba za loše rezultate u 2016. godini.

izvinila

Chan, koja predsjedava klubom za singapurskog vlasnika Petera Lima, rekla je da je 2016. godina bila teška, izvinila se navijačima i zamolila ih je da im oproste za lošu sezonu.

Valencia je upisala samo tri pobjede u dosadašnjih 15 utakmica španjolske La Lige i trenutno zauzima 17. mjesto sa 12 bodova koliko ima i Sporting iz Gijona koji se nalazi u zoni ispadanja.

Malo toga je polazilo Valenciji u prethodne dvije godine, od kada je Lim kupio španjolski klub. Valencia je od dolaska Lima otpustila trenere Nuna Espirito Santa, Garyja Nevillea i Paka Ayestarána, a pod sadašnjim šefom stručnog stožera Cesareom Prandellijem ne bilježi dobre rezultate.

Nekadašnji selektor Italije, Prandelli, ekipu je u listopadu preuzeo od Ayestarána. On je na svom debiju ostvario pobjedu od 2:1 protiv Sportinga, ali Valencia od tada ne zna za pobjedu – upisala je četiri poraza i tri remija.

Posljednji poraz “šišmiši” su pretrpjeli od Real Sociedada, a nekoliko navijača tog kluba iskazalo je nezadovoljstvo šutirajući i udarajući autobus s nogometašima po dolasku u trening centar.

“Nastavit ćemo raditi i tražimo rješenje. U ovom posebnom dijelu godine želim svima da pošaljem poruku nade, ustrajnosti i samopouzdanja za budućnost”, rekla je Chan za klupski sajt stojeći pored božićne jelke.

Valencia je posljednju titulu pravka Španjolske osvojila 2004. godine, a od tada su se na vrhu smjenjivali Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid.

Mnogi navijači Valencije su se nadali da će po dolasku novog vlasnika klub stati na noge i ponovno početi bilježiti dobre rezultate, ali nakon samo jedne dobre sezone rasprodati su gotovo svi nositelji igre.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!