NaslovnicaVijestiPredsjednik Atletica Ronaldu: Nisi osvojio pet Liga prvaka, već tri!

Predsjednik Atletica Ronaldu: Nisi osvojio pet Liga prvaka, već tri!

Predsjednik Atletica odgovorio je Cristianu Ronaldu na provokacije kako je on osvojio pet Liga prvaka, a Atletico nijednu, te prokomentirao neprimjereno slavlje Diega Simeonea.

Predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo rekao je da mu se ne dopada VAR tehnologija posle pobede nad Juventusom 2:0 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

Atleti je slavio golovima Gimeneza i Godina, ali prethodno im je poništen gol Morate posle pregleda snimka.

“Ta tehnologija primjenjuje se u zavisnosti od toga koja je ekipa u pitanju. Rekao sam još odavno da mi se VAR ne sviđa i nastaviću to da govorim”, rekao je 70-godišnji Cerezo.

Navijači Jorgandžija vrijeđali su Cristiana Ronalda, koji je uzvratio riječima da on ima pet trofeja Lige prvaka, a Atletico nijedan.

“Ja imam pet Liga prvaka, a Atletico nula!”, poručio je Ronaldo prilikom izlaska sa stadiona Wanda Metropolitano, gestikulirajući prstima.

Na pitanje novinara da prokomentariše poraz od 2:0, Portugalac je odgovorio:

“Rezultat nije dobar, ali vidjećemo kako će biti u uzvratu”.

“Po mom mišljenju nije on osvojio pet trofeja, nego samo tri. U onim finalima s Atleticom nije pobijedio on”, kaže Cerezo aludirajući na to da su sudije pomogle Realu.

Takođe, predsednik Atletica prokomentarisao je i kontroverznu proslavu prvog gola trenera Diega Simeonea.

“Bio je to trenutak visoke tenzije. To razumem i ne osuđujem. Njegov ‘cholizam‘ je značajan za Atletico“, zaključio je Cerezo.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!