NaslovnicaVijestiPredsjednik Atletico Madrida potvrdio da zvijezda Chelseaja želi doći u njegov klub

Predsjednik Atletico Madrida potvrdio da zvijezda Chelseaja želi doći u njegov klub

Napadač Chelseaja Diego Costa želi se vratiti u Atletico Madrid ovog ljeta, potvrdi oej predsjednik kluba Enrique Cerezo.

Predsjednik Atletico Madrida potvrdio da zvijezda Chelseaja želi doći

27-godišnjak je stigao u London 2014. godine nakon što je u posljednjoj sezoni u dresu Atletija stigao do finala Lige prvaka, te osvojo La Ligu pod vodstvom Diega Simeonea.

Argentinski stručnjak je još uvijek na klupi madriđana i po svemu sudeći u klub bi se mogao vratiti i Costa, koji je postigao 32 gola u 54 premierligaške utakmice za Plavce.

“On se želi vratiti, ali stvar je komplicirana”, rekao je Cerezo za španjolske medije.

Pored toga, on je priznao da Simeone u klubu želi još jednog napadača kako bi ostao konkuretan Real Madridu i Barceloni.

“Simeone želi nove igrače, a jedan od njih je i napadač. Želimo napadača koji će postizati veliki broj golova, koji će imati dobru plaću i koji će nam pomoći da osvojimo mnoštvo trofeja.”

Costa je postigao 27 golova u 35 utakmica u La Ligi, a ukupno 36 u 52 utaknice u svim natjecanjima u svojoj posljednjoj sezoni u klubu, nakon koje je stigao u Chelsea i postigao 20 golova u samo 26 nastupa u debitanskoj sezoni na Stamford Bridgeu.

Ipak, ove sezone nije bio tako učinkovit, kao ni ostatak tima, te je postigao samo 12 ligaških golova.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!