NaslovnicaVijestiPredsjednik Barce potvrdio: On je igrač kojeg želimo dovesti ovog ljeta!

Predsjednik Barce potvrdio: On je igrač kojeg želimo dovesti ovog ljeta!

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu potvrdio je da je njegov klub zainteresovan za dovođenje veznjaka Paris Saint Germaina Marca Verrattija, ali francuski klub ne želi prodati igrača.

Bartomeu potvrdio koga Barca želi dovesti

Talijanski reprezentativac je učinio sve kako bi dao do znanja da želi napustiti Francusku i preći u Barcelonu, međutim, Blaugrana za njega nije spremna dati više od 80 miliona eura.

Bartomeu je izjavio da su im “ruke svezane” jer 24-godišnjak u svom ugovoru nema otkupnu klauzulu.

“Želimo dovesti pojačanja. Na primjer, Verratti je igrač za kojeg smo zainteresovani, treneri u klubu vjeruju da je dovoljno dobar za igranje u veznom redu Barcelone”, rekao je u intervjuu za Mundo Deportivo, te nastavio:

“Znamo da bi igrač volio doći u Barcu, ali kada nazovemo PSG i razgovaramo sa predsjednikom Nasserom Al-Khelaifijem, njegov odgovor je da igrač nije na prodaju i da ne postoji otkupna klauzula.”

“Zbog toga, on može odlučiti da li će ga prodati ili ne. Španjolski nogomet je bespomoćan zbog otkupnih klauzula koje imamo, a druge države ne. Svako može kupiti naše igrače, ali mi ne možemo.”

“Za sada nismo postigli dogovor sa PSG-om unatoč igračevoj želji da dođe u klub. Moramo se pomiriti sa situacijom. Imali smo ovakvu situaciju i ranije kada Arsenal nije htio pustiti Fabregasa.”

“Da Verratti ima klauzulu, bez problema bismo ga doveli, međutim, ako klub ne želi prodati nekog, tu mi ništa ne možemo učiniti.”

[su_no1forfootball]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!