NaslovnicaVijestiPREDSJEDNIK BAYERNA BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Vjerujem da će ga klub dovesti...

PREDSJEDNIK BAYERNA BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Vjerujem da će ga klub dovesti iz Premier lige – samo je 100 milijuna zaista mnogo!”

Bayern će u siječnju ponovo napraviti ponudu za Leroy Sanea, izjavio je predsjednik kluba Uli Hoeness.

PREDSJEDNIK BAYERNA

Bayern je očajnički želio dovesti krilnog igrača Manchester Cityja na ljetnom prijelaznom roku, ali se ozlijedio i to je bio glavni problem.

Šefovi Bayerna na 23-godišnjaka gledaju kao muškarca koji će zamijeniti klupske legende Arjena Robbena i Franck Riberyja.

No, šefovi su se tijekom ljeta razočarali cijenom od 100 milijuna funti, označavajući zahtjeve kluba iz Premier lige ‘ludim’.

A kada je Sane zadobio ozljedu u Community Shieldu, Bayernov interes je čvrsto zaustavljen.

Međutim, dužnosnici Bayerna nastavljaju Saneov oporavak.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Igrač se naljutio na Pepa Guardiolu i Cityjeve službenike, odlučivši da da austrijski specijalist Christian Fink izvede operaciju, umjesto da svoje liječenje i rehabilitaciju stavi u ruke Ramon Cugata – preferiranog doktora Cityja.

A Sane također i dalje zadržava potpisivanje novog ugovora na stadionu Etihad.

Guardiola je na ljeto javno izjavljivao da želi da Sane ostane, ali raste osjećaj da Španjolac ne bi bio pretjerano uznemiren ako Sane odluči otići.

Sada predsjednik Bayerna Uli Hoeness, koji će napustiti ovu poziciju u studenom, kada klub provede nove izbore, priznaje da očekuje da će Sane doći u Bayern u siječnju.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!