NaslovnicaVijestiPredsjednik Bayerna izjavio da klub ne može zadržati dva ključna igrača pod...

Predsjednik Bayerna izjavio da klub ne može zadržati dva ključna igrača pod svaku cijenu!

Predsjednik Bayerna Munchena Herbert Hainer priznaje da prvaci Bundeslige ne mogu zadržati ključne igrače Joshuu Kimmicha i Leona Goretzku u klubu po svaku cijenu usred glasina o ugovorima.

Predsjednik Bayerna izjavio

U nedavnom intervjuu za njemačko izdanje Kicker, 67-godišnjak se dotaknuo brojnih tema, uključujući finansijski fair-play i razgovore o UEFA-i koja donosi pravilo o granici plaća i porez na luksuz.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Govorio je i o budućnosti Kimmicha i Goretzke – dvojice igrača koji su bili ključni u uspjehu Bayerna u posljednjih nekoliko godina.

Goretzka, kojem je preostalo samo 11 mjeseci do trenutnog ugovora na Allianz Areni, ovog je ljeta u velikoj mjeri povezan sa transferom, a Manchester United, Real Madrid i Barcelona su zainteresirani.

Kimmich je u međuvremenu navodno blizu potpisivanja svog trogodišnjeg ugovora sa njemačkom ekipom, iako se čini da su pregovori u posljednjih nekoliko mjeseci u zastoju.

Hainer je u intervjuu rekao svoje mišljenje o zahtjevima za plaćom.

“oni se sigurno neće ni po koju cijenu zadržati”, rekao je predsjednik Bayerna. Igrači znaju što imaju u Bayernu i ovdje su jako dobro plaćeni, svatko dobija svoju plaću.”

“I sa nama mogu osvojiti naslove sada, ali i u budućnosti.”

Kao što je ranije spomenuto, Hainer je spomenuo i planove UEFA -e za ukidanje financijskog fair -playa.

Od početka pandemije, UEFA je provela interni pregled svojih pravila FFP -a i zaključila da se mora više usredotočiti na potrošnju novca na plaće i transfere.

Bilo je prijedloga da će biti novih mjera poput ograničenja plaća i poreza na luksuz.

Bayernov šef nije ljubitelj te ideje. “Nisam uopće uvjeren u ovaj porez na luksuz. U slučaju kršenja, klub plaća 100 milijuna eura poreza na luksuz, koji se dijeli sa ostalim klubovima.”

“Ovaj novac im ne pomaže presudno i ne šteti finansijskim divovima. Potrebni su nam važeći propisi sa jasnim posljedicama na poštenu konkurenciju.”

“Snažni pokušaji sankcija prečesto su se revidirali ili umanjivali u prošlosti. To ne funkcionira na taj način.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!