NaslovnicaVijestiPredsjednik Chapecoensea: Samo jedan klub nam je pomogao financijski nakon velike nesreće!

Predsjednik Chapecoensea: Samo jedan klub nam je pomogao financijski nakon velike nesreće!

Predsjednik brazilskog Chapecoensea Plinio David de Nes otkrio je da je Barcelona jedini europski klub koji im je ponudio financijsku pomoć nakon katastrofalne nesreće koja se desila u novembru.

Predsjednik Chapecoensea potvrdio da je samo Barcelona poslala financijsku pomoć

Avion koji je prevozio tim, trenere i članove medija na finale Copa Sudamericane srušio se u Kolumbiji, a život je izgubilo 75 ljudi.

Samo tri igrača, jedan član posade i još dva putnika su preživjela ovu veliku tragediju, a odmah nakon nesreće mediji su pisali o pomoći koju je Chapocoense dobio od mnogobrojnih klubova.

Međutim, predsjednik kluba De Nes otkrio je da je zapravo Barcelona jedini klub koji je održao svoje obećanje, te poslao financijsku pomoć, a također ih i pozvao da učestvuju u sljedećem izdanju Joan Gamper turnira koji se održava svakog ljeta.

On je za Fox Sports rekao: “Samo je Barcelona bila na našoj strani od prvog trenutka. Ponudili su nam financijska sredstva i pozvali su nas da učestvujemo u Gamper trofeju u augustu, a prihod od ulaznica na toj utakmici će biti podijeljen među ova dva kluba.”

De Nes je ipak čestitao svim klubovima na podršci, otkrivši da je Roma također ponudila da se odigra prijateljska utakmica, te da se među klubovima podijele prihodi od ulaznica.

“Roma nam je ponudila da odigramo prijateljsku utakmicu, ali zbog velikog broja utakmica nismo mogli odrediti datum. Igramo skoro tri utakmice sedmično.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!