NaslovnicaVijestiPredsjednik Fenerbahcea od navijača tražio pomoć u finansiranju Ozilovih plaća!

Predsjednik Fenerbahcea od navijača tražio pomoć u finansiranju Ozilovih plaća!

Predsjednik Fenerbahcea Ali Koc zatražio je od navijača da mu pomognu u finansiranju plaća Mesuta Ozila u iznosu od 13 milijuna funti godišnje – putem sms poruka.

Predsjednik Fenerbahcea

32-godišnjak je službeno napustio Arsenal u nedelju popodne kako bi potpisao za tursku ekipu, koju je podržavao kao dječak.

No, klub je dužan platiti 460 milijuna funti duga i trebat će im pomoć da isplate Ozilove plaće.

Koc je pitao navijače: “Imamo zahtjev za naže obožavatelje. Nastavite nas podržavati, također ovisimo o vašoj finansijskoj podršci.”

“Na dan potpisivanja zamolit ću vas da srušite rekord. SMS porukama.”

“Možda se skupio 300.000, 500.000 ili možda čak milijun sa SMS-ovima. Ova podrška će nam jako dobro doći.”

Vjeruje se da će poruka koštati oko 2 funte po osobi.

Ozil je proveo sedam i pol godina na stadionu Emirates, ali je pao u nemilost menadžera Mikela Artete.

Posljednju utakmicu za klub igroa je u ožujku i nije bio uključen u njihov sastav od 25 igrača u Premier ligi.

Unatoč tome, i dalje je dao osjećajno priznanje Topnicima sa kojima je osvojio četiri FA kupa.

“Uvijek ću biti zahvalan na povjerenju koje mi je ukazao Arsene Wenger u rujnu 2013. godine. Odrastao sam kao osoba u sjevernom Londonu, mjestu koje ću uvijek zvati domom. Nikada to neću zaboraviti.”

“Teško mi je riječima izraziti ljubav koju osjećam prema ovom klubu i navijačima. Kako bih mogao u jednom pismu opisati osam godina zahvalnosti? Bit ću topnik doživotno – u to nema sumnje.

“Kao što sam rekao, posljednjih nekoliko mjeseci nije bilo najlakše. Kao i svaki igrač, želim igrati svaku minutu nogometa za svoj tim. Međutim, u životu se stvari ne odvijaju uvijek onako kako mi želimo ili očekujemo.”

“Ali važno je tražiti pozitivno u životu, a ne negativno, zbog čega se trudim živjeti bez žaljenja i bez nezadovoljstva. Biti u Arsenalu bilo je više nego samo nogomet, radilo se o zajednici.”

Ozil u svojoj izjavi nije spomenuo Artetu, ali Španjolac je imao lijepe riječi za svog bivšeg suigrača.

“Mesutova postignuća u Arsenalu su neosporna. Bila je privilegija igrati zajedno s njim i, u novije vrijeme, trenirati ga. Njegova kreativnost i vizija doveli su do mnogih ciljeva tijekom vremena u dresu Arsenala.

“Mesut je bio u središtu mnogih sjajnih trenutaka za ovaj klub tijekom godina, uključujući te tri pobjede u finalu FA kupa. Ovi će uspjesi uvijek biti dio naše povijesti. Zahvaljujemo Mesutu i želimo mu sve najbolje s Fenerbahčeom.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!