NaslovnicaVijestiPredsjednik FIFA-e priznao da bi bio otvoren za opciju da Sjeverna Koreja...

Predsjednik FIFA-e priznao da bi bio otvoren za opciju da Sjeverna Koreja bude domaćin Svjetskog prvenstva

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino otvoren je za ideju da Sjeverna Koreja bude domaćin Svjetskog prvenstva u budućnosti jer vjeruje da bi to moglo donijeti stvarne promjene.

Čelnik FIFA-e osvrnuo se na kontroverzu oko toga što je Katar domaćin Svjetskog prvenstva i ponovio da bi se nogomet mogao iskoristiti za ujedinjenje svijeta. Kaže kako vjeruje da bi svaka nacija trebala imati priliku biti domaćin međunarodnog turnira.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“FIFA je globalna nogometna organizacija. Mi smo ljudi iz nogometa, a ne političari i želimo okupljati ljude”, rekao je Infantino.

“Svaka zemlja može biti domaćin događaja. Zapravo sam prije nekoliko godina otišao u Sjevernu Koreju pitati Sjevernokorejce jesu li voljni ugostiti dio Svjetskog prvenstva za žene s Južnom Korejom. Pa, očito nisam bio uspješan, ali išao bih još 100 puta ako bi to pomoglo. Samo angažman može donijeti pravu promjenu. Mi smo globalna organizacija i želimo ostati organizacija koja ujedinjuje svijet”, zaključio je.

Infantino je dodao i želju da se 32 zemlje koje se natječu na aktualnom Svjetskom prvenstvu usredotoče na nogomet i prihvate različita uvjerenja koja prevladavaju u Kataru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!