NaslovnicaVijestiPredsjednik FIFA otkrio hoće li biti navijača na SP 2022 u Kataru

Predsjednik FIFA otkrio hoće li biti navijača na SP 2022 u Kataru

Pandemija koronavirusa još uvijek ne jenjava, te se najveća nogometna natjecanja i dalje igraju bez prisustva navijača, a pod velikim znakom pitanja je i predstojeći Euro, koji bi se takođe mogao igrati bez gledatelja na tribinama.

Predsjednik Svjetske nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino poručio je da će se Svjetsko prvenstvo u Kataru, 2022. godine, igrati pred punim stadionima.

Infantino je govorio na konferenciji za novinare u Genevi koju je organizovao generalni direktor Svjetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Na pitanje novinara da li će na utakmicama Svjetskog prvenstva na tribinama biti navijača, Infantino je odgovorio:

“Imat ćemo pune stadione. Dotad će COVID-19 biti poražen ili ćemo naučiti živjeti s tim.”

“Vratit ćemo se tamo gdje trebamo biti”, dodao je Infantino, poručujući da je vrlo uvjeren da će Svjetsko prvenstvo u Kataru “ponovno svjedočiti čaroliji koja ujedinjuje sve ljude”.

Svjetsko prvenstvo u Kataru biće održan od 21. studenog do 18. prosinca 2022. godine, i biće prvo SP u povijesti koje će se igrati zimi.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!