NaslovnicaVijestiPredsjednik Flamenga napao Cristiana Ronalda: On bi kod mene sjedio na klupi

Predsjednik Flamenga napao Cristiana Ronalda: On bi kod mene sjedio na klupi

Predsjednik Flamenga napao je Cristiana Ronalda i kaže da bi on u njegovoj momčadi bio samo na klupi, nakon što su ih povezali sa transferom Portugalca.

Ronaldo se vratio u Manchester United nakon što je kažnjen, jer je odbio ući kao zamjena protiv Tottenhama prije tri kola. Ipak, i dalje se povezuje sa odlaskom sa Old Trafforda, a Flamengo je jedan od klubova koji se spominju kao potencijalna destinacija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Brazilski div upravo je osvojio Copa Libertadores, južnoamerički ekvivalent Lige prvaka, nakon što su u finalu pobijedili Athletico Paranaense 2-1 zahvaljujući bivšem napadaču Intera Gabrielu Barbosi.

Njihova momčad uključuje poznata imena kao što su Arturo Vidal, David Luiz, Diego i Filipe Luis, a bilo je govora da se sprema transfer za Ronalda.

Međutim, Rodolfo Landim je odlučno dematirao da su zainteresirani za Ronalda i tvrdi da 37-godišnjak čak ne bi ni ušao u prvu postavu njegovog tima.

“Prije svega, koga bi zamijenio? Mogao bi samo biti na klupi. Prema onome što sam čitao na internetu, ne znam je li istina ili ne, njemu su ponudili 242 milijuna dolara za dvogodišnji ugovor. Podijeljeno sa 24 mjeseca, to je oko 10 milijuna dolara mjesečno.”

“To je više nego sve plaće u Flamengu zajedno. Pa niko nije lud dati tolike novce za igrača koji je na zalasku karijere.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!