Naslovnica Vijesti Predsjednik Hajduka objavio da ukida drugu momčad: Napušta ih čak 19 igrača!

Predsjednik Hajduka objavio da ukida drugu momčad: Napušta ih čak 19 igrača!

Lukša Jakobušić, predsjednik Hajduka je danas objavio da se ukida druga momčad (Hajduk II) koja u svojim knjigama trenutno broji 41 igrača.

Predsjednik Hajduka objavio

Čak njih 19 će napustiti klub po raskidu ugovora, a petorica će biti prebačena u prvu momčad. Ostalih 17 igrača će tražiti svoju minutažu na posudbama u 1. i 2. HNL.

Nije poznato koje igrače će prebaciti u prvu momčad, ali izgleda da se radi o igračima koji su i ranije dobivali minutažu u prvom timu.

Ovo je uprava Hajduka uradila zbog smanjenja troškova u drugoj momčadi, koji su iznosili oko 10.9 miljuna kuna po jednoj sezoni, dok je predsjednik i ranije govorio o mogućnosti ukidanja zbog uštede.

“Do kraja sezone ćemo odlučiti što ćemo sa drugom momčadi. Volio bi da me mogu uvjeriti da su troškovi od preko deset milijuna kuna sa tolikim brojem igrača i trenerom kojeg nitko ne spominje, opravdani. Primorac se slaže da se iz juniora može direktno preći u seniore, a pogotovo ako Savez odluči da druge momčadi idu u treću ligu. Sama činjenica da razmišljamo o ukidanju druge momčadi dovoljno govori o našem mišljenju o tom projektu, rekao je predsjednik Hajduka.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!