NaslovnicaVijestiPredsjednik Juventusa Andrea Agnelli doputovao u Baku gdje dogovara veliki transfer!

Predsjednik Juventusa Andrea Agnelli doputovao u Baku gdje dogovara veliki transfer!

Italijanski časopis Tuttosport izvijestio je kako je predsjednik Juventusa Andre Agnelli “službeno otputovao” u Baku, gdje će imati važnu misiju koja će biti od velike važnosti za njegov klub.

Andrea Agnelli, predsjednik talijanskog giganta, Juventusa, bi kao predsjednik ECA-e, već ionako bio među gostima finala Europske lige između Arsenala i Chelsea, a u ovom slučaju je dodatno motiviran za odlazak u daleki Azerbajdžan, budući da je jedan od finalista predvodi trener koji je glavni kandidat za novog trenera Juventusa.

NEMA CRISTIANA RONALDA: Evo tko se našao u timu sezone u Seriji A!

Novine Tuttosport izvještavaju da Agnelli boravi u Bakuu u istom hotelu kao i tim Chelseaja, a neformalno se danas sastao s Mauriziom Sarrijem, s kojim sigurno nije govorio o večerašnjem finalnom obračunu, u kojem će budući (?) trener Stare dame boriti za prvi trofej u svojoj trenerskoj karijeri.

Navedeni list tvrdi da su se u Bakuu Agnelli i Sarri susreli po prvi put, a neformalno su se čak dogovorili o svim uvjetima suradnje. Chelsea još nije jasno definirao svoju situaciju s bivšim trenerom Napolija, ali neslužbeno je da mu neće praviti probleme ako se bude želio vratiti u Italiju s obzirom da nisu zadovoljni njegovim vođenjem kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!