NaslovnicaVijestiPREDSJEDNIK JUVENTUSA EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Da li Ronaldo zaista odlazi na kraju sezone?

PREDSJEDNIK JUVENTUSA EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Da li Ronaldo zaista odlazi na kraju sezone?

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici isključio je špekulacije o povezivanju Cristiana Ronalda sa odlaskom iz kluba.

PREDSJEDNIK JUVENTUSA

34-godišnjak je u odličnoj formi otkako je započeo svoj novi izazov u Italiji, gdje je ostigao 32 gola i 11 asistencija u 51 nastupu za Bianconere.

To je dovelo do titule u Seriji A prošle sezone, koja će se dodati njegovoj ogromnoj kolekciji trofeja tijekom godina, pa se čini da je sve dobro i da će ga planirati u Torinu sa trenutnim ugovorom koji traje do 2022. godine.

Međutim, što se više bliži kraj tog ugovora, to više Juventus može postati nervozan zbog mogućnosti da izgubi Cristiana Ronalda i potencijalno ga izgubi u besplatnom transferu.

Zauzvrat, vrijeme će reći hoće li on obnoviti ugovor ili ne, ali ovaj tjedan se nagađalo oko njegove budućnosti.

Kao što je napomnuo Diario Gol, pojavile su se glasine koje su sugerisale da bi portugalska zvijezda mogla razmotriti odlazak 2021. godine, a Kina, Katar, MLS, Real Madrid i Manchester United su spomenuti kao moguća odredišta za njega ako doista nastavi.

Međutim, Paratici ne zvuči ni najmanje zabrinuto zbog mogućeg odlaska, jer očekuje da će Ronaldo ostati i dalje do kraja svog ugovora.

“Cristiano Ronaldo odlazi za godinu dana? Apsolutno ne”, citirala ga je Gazzetta dello Sport. “Jako je frustrian na osobne ciljeve. Glavni je kandidat za Zlatnu loptu, stvarno ne mislim da će otići na kraju ove ili sljedeće sezone.”

Vrijeme će na kraju pokazati je li točna ova izjava ili ne, ali mora se reći da ako mu Juventus bude pružao prilike za osvajanje najvećih trofeja i bude sretan u Torinu, onda su male vjerojatnoće da će se preseliti u drugi klub, osim ako to možda ne bude unosan posao u posljednjim fazama njegove igračke karijere.

Ronaldo možda ima druge planove, pa će se Paratici nadati da će njegov stav dijeliti i sam Ronaldo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!