NaslovnicaVijestiPredsjednik kluba potvrdio da vezni igrač ide u Inter

Predsjednik kluba potvrdio da vezni igrač ide u Inter

Predsjednik Pescare Daniele Sebastiani potvrdio je da je Inter poslao ponudu za veznjaka kluba Mamadoua Coulibalyja.

Mamadou Coulibaly blizu odlaska u Inter

18-godišnji Coulibaly je u klub stigao kao slobodan igrač u martu ove godine, a impresionirao je u devet utakmica, koliko ih je odigrao u Seriji A prošle sezone.

Mladi Senegalac se povezuje sa odlaskom u Inter, što je potvrdio i sam predsjednik Pescare, međutim s ozbirom da je igrač zadovoljan minutažom u trenutnom klubu, možda i nije spreman na odlazak ovog ljeta.

Sebastiani je rekao za Football Italiju: “Imamo dogovor sa Interom, samo ga moramo formalizovati.”

“Sastat ću se sa predstavnicima kluba sljedećeg tjedna i dogovoriti detalje transfera, kao što smo dogovorili i kod prodaje Gianluce Caprarija. Pescara će u slučaju da Inter proda igrača dobiti 50% zarade.”

“Uprkos tome što već postoji dogovor između klubova, igrač baš i nije za opciju odlaska u mladi tim Intera nakon što je osjetio kako je igrati u Seriji A.”

Talentirani Coulibaly je napustio svoju rodnu državu i stigao u Italiju, gdje je bio beskućnik neko razdoblje prije nego što je stigao na probu u Pescaru u martu ove godine.

Inter je imao razočaravajuću prošlu sezonu u kojoj je završio na sedmom mjestu u Seriji A, te neće igrati u europskim takmičenjima sljedeće sezone. U klub je stigao novi trener, Luciano Spalletti, koji je prošle sezone odveo Romu u Ligu prvaka osvojivši drugo mjesto, a već je počeo dovoditi i nova pojačanja.

[su_no1forfootball]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!