NaslovnicaVijestiPredsjednik La Lige: Moguće je da se prvenstvo ne odigra do kraja

Predsjednik La Lige: Moguće je da se prvenstvo ne odigra do kraja

Predsjednik La Lige Javier Tebas rekao je kako je vrlo realna mogućnost da prvenstvo ne bude okončano do kraja, usljed haosa u kalendaru koji je nastao pandemijom koronavirusa, koja je paralizovala praktično sva europska natjecanja.

“Čitav vikend održavam video konferencijsku vezu i telefonske razgovore sa europskim institucijama i predsjednicima španjolskih klubova. Veoma važna nedjelja je pred nama. U kontaktu sam sa kolegama iz Italije i Njemačke i pokušavamo da riješimo pitanja kalendara, ali to je ozbiljan posao” rekao je Tebas za As.

Španjolska je u poslednjih nekoliko dana postala ozbiljno krizno žarište pandemije i svakako da je i ta činjenica uticala na Tebasa da revidira optimistične prognoze od prethodnog dana.

“Ono sa čime se sada suočavamo sigurno će okončati takmičenja u Europi. Čeka nas nedjelja važnih odluka u Europi. Ostalo je da se odigra samo još četvrtina sezone. I da se preispitaju budžeti klubova, ali i natjecanja. Da se razmotri šteta koja će nastati ukoliko se prvenstva ne budu okončala.”

Sa druge strane, poslije odluke Endesa košarkaške lige da se takmičenje suspenduje, javili su se pojedini klubovi sa željom da se potpuno prekine, kako više ne bi bili u obavezi da servisiraju ugovore igrača. Ipak, španjolska košarkaška federacija se nada i planira nastavku natjecanja javlja El Mundo Deportivo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!