NaslovnicaVijestiPredsjednik La Lige zadovoljno trlja ruke: Na njegovoj plati mu zavide mnogi...

Predsjednik La Lige zadovoljno trlja ruke: Na njegovoj plati mu zavide mnogi nogometaši

Velika većina klubova u prvoj i drugoj španjolskoj ligi glasali za povećanje plaće prvog čovjeka lige Javiera Tebasa, koji je na stolu imao ponudu za preuzimanje talijanske Serie A, koja je u velikom padu zadnjih godina te su u njemu vidjeli pravog čovjeka da vrati ligu na stare staze slave.

Predsjednik La Lige

Javier Tebas, prvi čovjek španjolske La Lige, može se pohvaliti sa platom, na kojoj će mu pozavidjeti mnogi profesionalni nogometaši. Španjolski klubovi iz prve i druge lige su izglasali  odluku koja će Tebasu godišnja primanja povećati za 65 posto. Na taj način je Tebas sa svojom osnovnom godišnjom platom postao najplaćeniji među svim predsjednicima nogometnih liga u Europi.

>> Justin Kluivert otkrio u kojem klubu bi volio igrati jednog dana

Tebas će prema novom ugovoru zarađivati 1,2 milijuna eura, što je, na primjer, više nego što zarađuje prvi čovjek u engleskoj Premier ligi, Richard Scudamore, čija je osnovna plaća oko milijun eura godišnje. U njegovom slučaju,  su mnogo više velikodušni sa bonusima koji mu mogu donijeti još jedan milijun eura, Tebasov bonus – koji je povezan s iztrženjem televizijskog novca – iznosi četvrt milijuna.

[su_bonus]

Tebasov rad prepoznat je u Italiji, te je dobio ponudu od vodstva talijanskog prvenstva, koji su mu nudili godišnju plaću koja je veća od plaće, koju je do sada primao kao prvi čovjek španjolske La Lige. Drugi razlog tiče se Tebasovog uspjeha u marketingu u španjolskom prvenstvu, jer je vrijednost televizijskih prava u španjolskom prvenstvu ove sezone skoro dva puta veća nego što je to bilo u sezoni 2014/15.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!