NaslovnicaVijestiPredsjednik LaLige otkrio veliku tajnu Barcelone

Predsjednik LaLige otkrio veliku tajnu Barcelone

tebas tajna

Javier Tebas, predsjednik LaLige, danas je otkrio tajnu koju Barcelona krije iz nekog nepoznatog razloga, a sjajna je vijest za sve navijače Barcelone. Riječ o Messijevom produženju ugovora za kojeg je Tebas kako je to gotova stvar. Prema službenim podacima koji su javno dostupni na internetu Messi ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2018. godine.

Ukoliko ćemo se voditi službeno dostupnim podacima to bi značilo da Lionel Messi već ovu zimu može potražiti klub u koji na ljeto može otići besplatno. Tu se naravno najviše spominje Manchester City i ponovno ujedinjenje Messija i Guardiole. Ne djeluje to kao nerealna opcija jer City trenutno ima jedan od najboljih sastava na svijetu, igraju sjajan nogomet, zaista djeluju nezaustavljivi, a što bi tek bilo da još imaju i Messija?

[su_live_koeficijenti]

Lionel Messi 2021

Tebas – “Messi je već potpisao”

Javier Tebas bio je gost na media eventu organiziranog od strane Europa Pressa gdje je rekao kako je Lionel Messi već potpisao ugovor s Barcelonom, ali da to Barcelona iz nepoznatog razloga krije. “Ugovori su službeni kada se potpišu, a ne kada ih se javno objavi. Messi je potpisao novi ugovor, ako mi nisu lagali iz Barcelone, potpisao je!” dodao je Tebas.

Katalonski mediji ljetos su pisali i o uvjetima koje Messi traži za svoj potpis, a brojke su nevjerojatne i kažu kako samo za stavljanje potpisa za ugovor traži između 80 i 90 milijuna eura + plaću od 650.000 eura tjedno. Uprava Barcelone malo je ljuta na to jer Messi svake 2 godine traži novi ugovor, čak i češće. Dugo se već spore oko produženja ugovora, no u ovom trenutku to se čini kao jednosmjerna ulica u korist Messija jer uprava je pod velikim pritiskom javnosti, a igra Barcelone svodi se uglavnom na individualnu kvalitetu ponajboljeg u povijesti. Ukratko, prodaja Messija bila bi samoubojstvo, a o besplatnom odlasku nije potrebno uopće trošiti riječi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!