NaslovnicaVijestiPREDSJEDNIK LYONA KRITIKOVAO ZVIJEZDU: Ukoliko misli da će otići iz kluba, vara...

PREDSJEDNIK LYONA KRITIKOVAO ZVIJEZDU: Ukoliko misli da će otići iz kluba, vara se!

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas je kritikovao najveće zvijezde kluba, a prije svih Memphisa Depaya koji se povezuje sa odlaskom na kraju sezone, izjavivši kako moraju manje pričati, a više toga ponuditi na terenu.

Predsjednik Lyona kritikovao Depaya

Francuski velikan trenutno u svojim redovima ima mnogo talentiranih igrača, od kojih su mnogi priznali kako im je želja zaigrati za neke od najvećih svjetskih klubova.

Iako Lyon kroz prošlost nije branio odlaske svojim najvećim zvijezdama, čelnici kluba zahtijevaju punu predanost od igrača koji su još uvijek tu. Aulas je mišljenja kako mnogi od njih ne igraju na svom nivou, nakon što je tim poražen protiv Monaca rezultatom 2-0 u nedjelju.

Razočaravajuću utakmicu je odigrao i Memphis Depay, koji je doprinio porazu promašivši svoj drugi uzastopni penal u francuskom prvenstvu. Predsjednik kluba je jasno dao do znanja kako se svi moraju uozbiljiti, a posebno najveće zvijezde kao što je Nizozemac.

On je na svom službenom twitter profilu napisao: “Ova utakmica nam svima pokazuje koliki je put do ostvarenja ciljeva. Neki igrači su daleko ispod svojih potencijala. Oni koji misle da će ostvariti velike transfere na kraju sezone se varaju, moraju manje pričati i mnogo više ponuditi na terenu.”

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!