NaslovnicaVijestiPredsjednik Lyona potvrdio tko će napustiti klub ukoliko ne osvoje Europsku ligu

Predsjednik Lyona potvrdio tko će napustiti klub ukoliko ne osvoje Europsku ligu

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas uvjeren je da vodeće zvijezde njegovog kluba Alexandre Lacazette i Corentin Tolisso neće otići ukoliko osvoje Europsku ligu ove sezone.

Predsjednik Lyona potvrdio tko će napustiti klub

Lyon će u četvrtfinalu takmičenja igrati sa Bešiktašom sljedeće sedmice, te je jedan od favorita za osvajanje trofeja, zajedno sa Manchester Unitedom i turskim timom.

U posljednje vrijeme je mnogo špekulacija vezanih za odlazak Lacazettea i Tolissa ovog ljeta. Veznjak Tolisso je navodno na radaru Juventusa, dok je veliki broj klubova zainteresovan za usluge Lacazettea.

Aulas je mišljenja da će duo ostati u francuskom klubu ukoliko osvoje Europsku ligu i tako se kvalifikuju u Ligu prvaka za sljedeću sezonu. Ipak, ako se to ne desi, on nije previše zabrinut, jer će njihovom prodajom Lyon dobiti mnogo novca.

U izjavi za Le Parisien, on je rekao: “To je rizik. Mogu vas uvjeriti da, ukoliko osvojimo Europsku ligu, oni neće napustiti klub. Neće imati potrebu za tim.”

“S druge strane, ukoliko budu htjeli otići, dobit ćemo dosta novca za njih. Konačno, nakon 15 godina, imamo sredstva za ostvarivanje naših ambicija.”

Lyon je trenutno četveroplasirani u prvenstvu sa 54 osvojena boda nakon 31 odigranog kola. Za trećeplasiranim mjestom, koje vodi u Ligu prvaka, a na kojem se nalazi PSG, zaostaje čak 14 bodova.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!