NaslovnicaVijestiPredsjednik Napolija potvrdio koliko će točno Kalidou Koulibaly koštati ovog ljeta!

Predsjednik Napolija potvrdio koliko će točno Kalidou Koulibaly koštati ovog ljeta!

Napolijev kontraverzni predsjednik Aurelio De Laurentis otkrio je da Kalidou Koulibaly neće napustiti klub za manje od 90 milijuna funti.

Predsjednik Napolija

28-godišnjak je ocijenjen kao jedan od najboljih braniča u Europi i ima dugu listu klubova zainteresiranih za njegove usluge.

Vjerovalo se da će koštati izvanrednu svotu novca, ali koronavirusna pandemija vjerojatno će imati ogroman utjecaj na ljetni prijelazni rok.

Među ekipama povezanim sa Koulibalyjem su Manchester United i Manchester City, kao i aktuelni lideri Premier lige Liverpool.

“Kad bi se City ili United ili PSG pojavili sa 100 milijuna eura, razmislio bi o tome i vjerojatno je da bi igrač otišao, ako je njegova volja da ode,” rekao je 71-godišnjak za Corriere dello Sport.

Napolijev sportski direktor Cristiano Giuntoli je također nedavno izjavio: “Kalidou je sjajan igrač, koji sa nama još uvijek ima dugi ugovor.”

“Ako bismo prodavali, klub bi mogao tražiti veliku svotu. Igrač poput ovog ne može promijeniti svoju vrijednost čak ni u krizi, tako da mi ne mijenjamo procjenu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!