NaslovnicaVijestiPredsjednik Napolija više neće potpisivati ​​ugovore s afričkim igračima: Mi smo idioti...

Predsjednik Napolija više neće potpisivati ​​ugovore s afričkim igračima: Mi smo idioti koji ih plaćaju da igraju za druge

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis dao je vrlo kontroverznu izjavu rekavši da više neće dovoditi igrače iz Afrike jer ih klub plaća, a oni su “uvijek nedostupni zbog drugih obaveza”.

Smatra da Afrički kup nacija stvara veliki problem klubovima koji plaćaju svoje igrače, a u razdoblju dok se održava momčadi ostaju bez njihovih usluga. S tim u vezi, De Laurentiis je rekao da ih više neće kupovati i naravno, izazvao veliku pozornost medija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Victor Osimhen i Andre Zambo Anguissa, reprezentativci Nigerije i Kameruna, trenutno igraju u momčadi Napolija, dok je Kalidou Koulibaly, koji je sa Senegalom osvojio Afrički kup nacija, nedavno otišao u Chelsea.

“Rekao sam ljudima u klubu, nemojte mi više pričati o afričkim nogometašima. Nikada ih više neću kupiti. Volim ih, ali neka potpišu nešto da se obvežu da neće igrati na Afričkom kupu nacija, jer inače su praktički uvijek nedostupni.” rekao je De Laurentiis.

“Mi smo idioti koji im daju plaće, a oni igraju za druge”, završio je Laurentiis.

Prvi čovjek Napolija otkrio je da je 2017. godine imao ponudu da proda klub za 900 milijuna dolara, ali je na kraju odbio tu mogućnost.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!