NaslovnicaVijestiPredsjednik Olympiacosa odlučio je da se svi prihodi od osvojene titule dodijele...

Predsjednik Olympiacosa odlučio je da se svi prihodi od osvojene titule dodijele igračima

U nezaboravnoj noći u Ateni, Olympiacos je pečatirao svoje mjesto u europskoj nogometnoj povijesti osvajanjem prve titule. Na terenu rivala AEK-a, Fiorentina je doživjela gorak poraz kad je Ayoub El Kaabi zatresao mrežu u 116. minuti finala Konferencijske lige. Pirova publika u Pireju slavi svoje heroje, stvarajući atmosferu koja će se dugo pamtiti.

Prema izvješću grčkog medija NewsIt, predsjednik Olympiacosa, poznati grčki poduzetnik Evangelos Marinakis, odlučio je dodijeliti igračima bonus od pet milijuna eura, koji će podijeliti međusobno. Ovaj iznos jednako je nagradi koju će UEFA dodijeliti Olympiacosu za osvajanje treće razine europskog natjecanja.

Fiorentina je ponovno završila praznih ruku u utrci za trofejem Konferencijske lige, nakon što je drugu godinu zaredom stigla do finala. Prije godinu dana, West Ham je bio prepreka Violi u Pragu. Finale u Ateni nije bilo obilježeno izuzetnim uzbuđenjima tijekom redovnog vremena, jer su obje momčadi igrale prilično sigurno, izbjegavajući veće rizike.

Dok su produžeci prolazili, činilo se da će odluka pasti na penale, ali u 116. minuti, Ayoub El Kaabi (30) postiže ključni gol nakon sjajnog dodavanja argentinskog veznjaka Santiaga Hezzea (22). Hezze je poslao precizan ubačaj pred gol, a El Kaabi je glavom završio akciju, poslavši loptu u mrežu. Španjolski strateg Olympiacosa, José Luis Mendilibar, sada se može pohvaliti s dva europska trofeja, nakon što je prošle sezone uspješno vodio Sevillu do pobjede u Europa ligi.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!