NaslovnicaVijestiPredsjednik Primere se plaši odlaska Messija iz Španjolske

Predsjednik Primere se plaši odlaska Messija iz Španjolske

Predsjednik Primere Division, Javier Tebas plaši se da bi Lionel Messi mogao napustiti Barcelonu zbog problema sa španjolskim vlastima oko poreza.

Predsjednik

Jedan od najboljih nogometaša današnjice i njegov otac Jorge osuđeni su na 21 mjesec zatvora zbog utaje poraze, nakon što ih je Sud u Barceloni proglasio krivim na temelju tri točke optužnice, ali prema tamošnjem zakonu za takvu kaznu moguća je nagodba, pa je gotovo izvjesno da neće ići u pritvor.

“Imamo posla s pravnim strukturama koje su zloupotrebljene. Ne mislim da je Messi kriminalac, već se opredijele za rizične porezne strukture i Sud mora postupiti. Messi je platio državi više od 160 milijuna eura i taj novac uložen je u bolnice i puteve. Naravno da se plašim da će otići. Mislimo da nije kriv i voljeli bismo još da ga gledamo na terenima kod nas”, rekao je Tebas za ugledni španjolski list AS.

Sud je naložio da Messi platiti kaznu od oko dva milijuna dolara, dok njegov otac mora platiti 1,5 milijuna. Njih dvojica su optuženi da su još 2013. godine oštetili Španjolsku za više od četiri milijuna eura.

[su_reklama]

Dešavanja oko Mesija pažljivo prati londonski Chelsea, čiji je predsjednik Roman Abramovič neće žaliti novac da ga dovede.

Untitled

Bet365 kladionica daje koeficijent 1.72 da će Barcelona sljedeće sezone osvojiti titulu u Primeri, a koeficijent bi se, naravno, značajno promijenio ukoliko bi Lionel Messi otišao prije početka sezone. Što znači, oklada na Real Madrid uopšte nije loša, ili?

UPLATI OKLADU
[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!