NaslovnicaVijestiPredsjednik PSG-a bijesan kao nikada do sada: "Veliki projekat pada u vodu,...

Predsjednik PSG-a bijesan kao nikada do sada: “Veliki projekat pada u vodu, od naredne sezone…”

Brzinsko ispadanje PSG-a iz Lige prvaka izazvalo je veliki potres u PSG-u. Predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi nije krio razočaranje, čak i bijes. Na ljeto, potrošio je velike milijune s kojima je uspio značajno pojačati klub, ali je sada sve to “isparilo” u zrak. Želja za osvajanjem Lige prvaka ostala je neispunjena.

Predsjednik PSG-a

Parižani su Ligi prvaka rekli zbogom već u osmini finala ovog takmičenja. Istina je da je Real bolji od njih, ali to nije utjeha. Ako želite biti najbolji, morate pobjeđivati divove.

„Nismo uradili ono što smo trebali učiniti”, rekao je nakon poraza Nasser Al-Khelaifi, te nastavio: „Mi smo ljuti, nakon razgovora s igračima ćemo razmotriti što moramo učiniti.”

[su_cashout]

U stvari, njegove riječi se nisu toliko razlikovale od onih koje je izustio nakon prošlogodišnjeg poniženja protiv Barcelone. Tada su Parižani nakon pobjede u prvoj utakmici s 4:0, u revanšu izgubili sa 1:6. Taj poraz je sigurno ostavio posljedice  koje su vidne i danas, jer takve stvari ostanu utisnute u sjećanju.

>> Što je Neymar rekao nakon što je PSG ispao iz Lige prvaka?

I ovoga put smo dobili nove dokaze da nije sve u novcu. PSG je na ljeto potrošio ogromno novca,  ali nisu dobili ono što su htjeli. Najnoviji udarac vjerojatno znači da će biti nekih promjena, a prvi bi mogao platiti neuspjeh trener Unai Emery. Ako ne ranije, sigurno će morati napustiti Pariz na ljeto.

[su_bonus]

„U ovom trenutku nije vrijeme za razgovor o promjenama. Svi smo uznemireni. Prvo, moramo da se smirimo, a onda da radimo na stvarima koje treba mijenjati. Za to imamo dovoljno vremena”, rekao je Al-Khelaifi koji nije htio donositi oduke vruće glave. Parižani su još uvijek u igri za tri trofeja na domaćoj sceni, ali čak i ako ih osvoje, bol će ostati. Liga prvaka je liga prvaka!

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!