NaslovnicaVijestiPredsjednik Real Madrida započeo pregovore oko transfera zvijezde Chelseaja

Predsjednik Real Madrida započeo pregovore oko transfera zvijezde Chelseaja

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez počeo je pregovore sa Chelseajem oko transfera zvijezde ‘Plavaca’ Edena Hazarda, izvijestili su danas španjolski mediji.

Hazard odlazi u Real Madrid

Prema pisanju španjolskih novina Don Balon, španjolski gigant priprema ponudu vrijednu nevjerovatnih 132 miliona funti za jednog od najboljih igrača u Premier ligi.

[su_bbworld]

Belgijski reprezentativac je i proteklog ljeta bio povezivan sa prelaskom u Real Madrid, ali Don Balon navodi kako je Real Madrid na stol stavio novu kartu, a u pitanju je Gareth Bale, koji bi mogao otići u suprotnom smjeru kao dio transfera.

Trener ‘kraljevskog’ kluba Zinedine Zidane nekoliko je puta već otvoreno rekao koliko se divi Edenu Hazardu, te da smatra kako je divljenje obostrano. Hazard je također prošlog mjeseca rekao da bi volio raditi sa jednom od najvećih francuskih legendi svih vremena, te da bi to bilo ispunjenje njegovog sna.

“Očigledno je da postoje Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, i obojica su spektakularni, ali ja više volim Edena Hazarda”, rekao je Zidane 2015. godine, u vrijeme kada su se pojavile špekulacije kako će preuzeti klupu Los Blancosa.

“Volim sve što radi na terenu, njegovo ponašanje, odluke i njegov napredak iz godine u godinu.”

“Raditi pod vodstvom Zidanea bi bilo ostvarenje sna, on je bio moj idol dok sam bio mlađi. Imam dosta poštovanja prema njemu”, rekao je krilni igrač Chelseaja nedavno.

S obzirom kako Cristiano Ronaldo i Karim Benzema trenutno nisu u golgeterskoj formi, te da Gareth Bale sve češće ima problema sa povredama, postoji velika šansa da se ovaj transfer i ostvari, a da li će do njega doći već ove zime, ostaje nam da vidimo.

Real Madrid je jučer slavio protiv Gremija u finalu Svjetskog klupskog prvenstva, a jedini gol na utakmici je postigao Cristiano Ronaldo. To je bio ukupno peti trofej za klub iz španjolske prijestolnice ove godine, koja je tako postala najuspješnija u povijesti Los Blancosa.

Međutim, raspoloženje u timu i dalje nije dobro, s obzirom da se trenutno u La Ligi nalaze na četvrtom mjestu sa 31 osvojenim bodom, te za vodećom Barcelonom zaostaju osam bodova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!