NaslovnicaVijestiPredsjednik Udinesea potvrdio: Arsenal je poslao ponudu za našeg igrača

Predsjednik Udinesea potvrdio: Arsenal je poslao ponudu za našeg igrača

Predsjednik Udinesea Franco Soldati izjavio je da je posuđeni napadač iz Napolija, Duvan Zapata, bio predmet interesa Arsenala.

Arsenal je poslao ponudu za našeg igrača

Zapata, 25-godišnji kolumbijski reprezentativac, postigao je osam golova u 25 ligaških nastupa u Seriji A za Udinese u sezoni iza nas, ali je i propustio veći dio sezone zbog povrede kuka.

Ipak, snažni napadač je ipak odigrao dobru sezonu i privukao pažnju mnogih velikih klubova širom Europe.

Soldati je za Football Italiju izjavio: “Postoji klauzula koja omogućuje Napoliju da ga vrati u klub u bilo kojem trenutku tokom dvogodišnje posudbe. On je vrlo sretan u Udineu, njegov agent je također to rekao i nadam se da će nastaviti igrati u našem dresu.”

“On je također primio mnoge ponude iz inozemstva, uključujući i ponudu Arsenala. Međutim, prvo želimo da trener Beppe Iachini odredi svoje prioritete za narednu sezonu, tako da možemo napraviti zajedničku odluku o njegovoj budućnosti.”

Topnici su ovog ljeta u potrazi za napadačkim opcijama, nakon što su i Olivier Giroud i Theo Walcott imali razočaravajuću sezonu bez mnogo postignutih golova.

No, teško da je Zapata tip napadača kakvog navijači kluba iz sjevernog Londona očekuju, klub se također povezivao i sa mnogim zvijezdama, kao što su Gonzalo Higuain i Alvaro Morata.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!