NaslovnicaVijestiPredsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin ima jasan stav o "Super ligi"

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin ima jasan stav o “Super ligi”

Predsjednik Uefe Aleksander Čeferin se na sportskom festivalu u Italiji ponovno se suočio s pitanjem o evropskoj superligi najboljih klubova. Čeferin još uvijek nije promijenio svoje mišljenje o ovoj temi.

predsjednik UEFA-e

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin u Italiji je sudjelovao na festivalu sporta u Trentu, gdje je uz njega bio također Andrea Agnelli, predsjednik talijanskog prvaka Juventus i predsjednik europske udruge klubova ECA.

Parižani ponovo osvježavaju stručni kadar: Legendarni Francuz na meti PSG-a

Čeferin je govorio o nekim aktualnim temama kao recimo o potrebi nogometa za razvoj i modernizaciju.

„Cilj je modernizirati nogomet, što se već događa. Uvođenje trećeg europskog natjecanja ide u smjeru volje klubovima. Liga prvaka se već promijenila i dalje će se mjenjati. Moramo je pojednostaviti. Ako se nogomet u malim zemljama neće razvijati, on će izumrijeti.”

[su_live_koeficijenti]

Također je razgovarao o tzv. Europskoj Super ligi, o kojoj navodno sanjaju najjači europski klubovi i koja bi trebala premašiti Ligu prvaka.

„Super liga bi negativno uticala na nogomet. Bilo bi dosadno, jer gledati Juventus-Bayern svaki tjedan je dosadnije nego gledati Juventus-Torino. Što se mene tiče, ne dolazi u obzir, sve dok sam ja ovdje ću se boriti da se to ne dogodi. Ako govorimo o nekom zatvorenom modelu, onda možete zaboraviti na razvoj nogometa i solidarnost, tako da će klubovi dugoročno izgubiti. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!