NaslovnicaVijestiPredstavljen dres Hrvatske za Svjetsko prvenstvo

Predstavljen dres Hrvatske za Svjetsko prvenstvo

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Kataru zaigrat će u novoj garnituri dresova, a poznata stranica Footy Headlines ekskluzivno je objavila kako će oni izgledati.

Footy Headlines rijetko kada griješi kada je riječ o izgledu novih dresova klubova i reprezentacija, a sada su došli i do izgleda novog hrvatskog dresa koji će se prodavati u fan shopu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Hrvati će i dalje nositi crveno-bijele “kockice”, ali s novim dizajnom.

Rukavi su ispunjeni običnim kvadratićima, dok je prednja strana dresa pretežno bijela s brojnim crvenim kvadratićima. Kao i dosad, proizvođač opreme bit će Nike, a na sredini dresa nalazit će se grb Hrvatskog nogometnog saveza.

Podsjetimo, Hrvatska će igrati u skupini F u Kataru protiv Belgije, Maroka i Kanade.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!