NaslovnicaVijestiPREGLED zimskog transfer roka: Englezi PONOVO pomeli konkurenciju!

PREGLED zimskog transfer roka: Englezi PONOVO pomeli konkurenciju!

Jučer se u pet najjačih europskih liga završio zimski transfer rok u kojem su opet (daleko) najviše novca potrošili engleski klubovi. Kao i prošlih godina, tako je bilo i ove – Englezima nema ravnih! Zanimljiv podatak je taj da su u poređenju sa prošlom godinom klubovi potrošili duplo više novca.

PREGLED zimskog transfer roka

Podaci o događajima na nogometnom tržištu objavili su iz agencije Deloitte, koja se bavi revizijama, poslovnim i financijskim savjetovanjem i drugim uslugama.

Dvadeset članova Premier lige potrošilo je ukupno 492,5 milijuna eura na transfere u prethodnom mjesecu. Najskuplji igrač ovog transfer roka bio je Virgil van Dijk, koji je Liverpool koštao čak 78 milijuna eura dok je u drugom najskupljem transferu ponovo akter defanzivac i to Aymeric Laporte  koji je  Manchester City koštao 65 milijuna eura. Treći na toj ljestvici je Pierre-Emerick Aubameyang, kojeg je Arsenal platio 63,75 milijuna eura.

>> Giroud objasnio zbog čega je najviše uzbuđen nakon dolaska u Chelsea

Ova suma je gotovo deset puta veća od one koju su potrošili klubovi iz Serije A, koji su na transfere potrošili “tek” 50 milijuna eura. Nijedan od velikih klubova iz lige nije mnogo trošio, na primjer, Inter je samo posudio Lisandro Lopeza i Rafinhu, dok ostali velikani nisu trgovali.

[su_bonus]

Španjolski klubovi potrošili su puno više od Talijana i njihova konačna potrošnja je 271 milijuna eura. Istina je da je najveći dio ovog iznosa zasluga transfera Philippe Coutinha u Barcelonu. Katalonski div je Liverpoolu platito 120 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!