NaslovnicaVijestiPREGOVORI ODRŽANI: Manchester United dobio šansu da potpiše osvajača Zlatne kopačke iz...

PREGOVORI ODRŽANI: Manchester United dobio šansu da potpiše osvajača Zlatne kopačke iz 2014. godine!

Manchester Unitedu je ponuđena prilika da zapečati transfer napadača Real Madrida Jamesa Rodrigueza.

PREGOVORI ODRŽANI

Kolumbijski internacionalac je dostupan ovog ljeta nakon što je proveo dvije godine na posudbi u Bayernu i nije uspio impresionirati.

Prema najnovijim podacima Don Balona, Rodriguez će sada navodno biti iskorišten u zamjenskom transferu za veznjaka Manchester Uniteda Paul Pogbe vrijednog oko 90 milijuna funti.

Ostaje da se vidi hoće li Crveni đavoli prihvatiti taj prijedlog, iako se Rodriguez pokazao kao vrhunski kreativni talent u svojoj karijeri.

Sarajevo – Celtic: Najava prvog pretkola Lige prvaka!

27-godišnjak je dobro započeo u Real Madridu nakon transfera 2014. godine, koji je uslijedio nakon zapanjujuće kampanje Svjetskog prvenstva u kojoj je osvojio Zlatnu kopačku.

Arsenal je također nedavno povezan sa Rodriguezom, ali izvješća tvrde da će sada propustiti njegov potpis nakon što su izgubili finale Europske lige.

Manchester United ima priliku preseliti se na prvo mjesto u ovoj utrci za njegov potpis, a igrače je također nedavno povezan sa velikim klubovima kao što su Juventus i Napoli.

Tko će uspjeti da ga dovede, vidjet ćemo u narednih mjesec dana.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!