NaslovnicaVijestiPREGOVORI ODRŽANI: Manchester Unitedu ponuđena dva igrača za Paul Pogbu!

PREGOVORI ODRŽANI: Manchester Unitedu ponuđena dva igrača za Paul Pogbu!

Manchester Unitedu je, kako se izvješćuje ponuđena prilika da zapečati transfere Real Madridovog Toni Kroosa i Garetha Balea.

PREGOVORI ODRŽANI

U pomalo iznenađujućem potezu, oba igrača Real Madrida su izgleda dostupna ovog ljeta dok španjolski giganti gledaju da obnove ekipu pod vodstvom Zinedine Zidana.

Među ciljevima Zinedine Zidanea se nalazi Unitedov veznjak Paul Pogba i Don Balon tvrdi da bi Real mogao Unitedu ponuditi Kroosa i Balea kako bi mogli dovesti Pogbu.

Ostaje da se vidi hoće li United prihvatiti takav prijedlog, a Pogba je očito igrač svjetske klase kojeg ne žele izgubiti.

Ima smisla što će Francuz biti meta Real Madrida u njihovoj obnovi, a 26-godišnjak je u vrhunskoj formi u ovom trenutku.

Kroos bi mogao popuniti tu prazninu kada bi Pogba napustio Old Trafford, dok bi Bale bio idealno pojačanje za razočaravajućeg Alexis Sancheza.

Često se ne nudi jedno od dva velika imena u jednom transferu, tako da će biti zanimljivo vidjeti ishod tih pregovora dok Don Balon tvrdi da su United i Real otvorili razgovore i počeli pregovarati.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!